Утрешният брой на Марица Уикенд ще е по-интересен от всякога.

...
 Утрешният брой на Марица Уикенд ще е по-интересен от всякога.
Коментари Харесай

Четете в Марица: Рокаджии са съперници в парламента, парти...

 Утрешният брой на „ Марица Уикенд ” ще е по-интересен от всеки път. В него може да намерите забавни тематики, специфични изявленията и горещи вести - не го изпускайте! Ето и част от акцентите:
Рокаджии са противници в Народното събрание, партийни водачи се надпяват
Човек работи, с цел да се препитава, а от сърце се отдава на заниманието си. Правилото важи даже и за родните политици. Много от тях обаче загърбват обичаните занимания, щом седнат зад банките, тъй като не им остава време или внезапно сменят навиците си. Други обаче остават правилни на увлеченията си. В новия парламент умерено могат да си създадат рок тайфа, в случай че загърбят политическите разлики.

Димитър Талев не желал родна къща в поробена Македония. Това сподели в изявление за " Марица " внукът на създателя на " Железния светилник " . Какво още описа наследникът на огромния български публицист четете в утрешния вестник.
Бивш банкер от Чепеларе пази над 300 вратовръзки 
79-годишен чепеларец има над 300 вратовръзки. Коя е най-ценната от тях и какво го е предиздвикало да ги събира в годините четете в броя на " Марица "
Петя Чолакова - от балерина дезертьор до златно момиче 
Титлата международен първенец по художествена гимнастика носят единствено три пловдивчанки - Мария Петрова (1993 година в Аликанте, 1994 година в Париж и 1995 година във Виена), Красимира Божилова (1985 година с ансамбъла във Валядолид) и Петя Чолакова. Петя печели международно самопризнание с ансамбъла във Варна през 1987 година, само че твърди, че в никакъв случай не се е чувствала като звезда. Какво описа за спорта Чолакова четете в утрешния брой на вестника.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР